Over ons


Salon de Veronique, gelegen in Ulft en 's- Heerenberg

Veronique Jansen, Podotherapeut/ Medisch pedicure


 

Sinds maart 2015 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Ik ben in bezit van het Medisch Pedicure en Podotherapeut diploma. Daardoor kan ik alle risicovoeten (reuma, diabetici, spastisch, oudere en verwaarloosde voet, etc.) behandelen. Ik ben lid van de commissie projectmatig werken van de branche- organisatie ProVoet. Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als Podotherapeut bij Voetencentrum Wender. 

 

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt om veel ervaring op te doen. Daarnaast ben ik werkzaam als Medisch Pedicure bij een instelling waar mensen met dementie wonen.

 

Als Medisch Pedicure sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de Pedicure (Procert).  In dit register zijn de kwaliteiten van de beroepsgroep vastgelegd. Als geregistreerd pedicure voldoe ik aan de eisen door de benodigde diploma's in bezit te hebben en door regelmatig bij- en na scholingen te volgen.

 

De behandelingen voor de medische voet worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Ik hoop u te mogen ontmoeten in mijn praktijk! 

 

Een behandeling aan uw voet, maakt uw dag weer goed. 

Professionele voetverzorging voor elke voet!

 

 

 

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen ben ik ook bereikbaar op dagen dat ik gesloten ben.

 
Openingstijden

maandag: 08:00 - 17:30 (even weken)

dinsdag: gesloten

woensdag: 08:00 - 17:30 (oneven weken)

donderdag: 08:00 - 17:30 

vrijdag: gesloten

zaterdag: 08:30 - 15:00 (even weken)

zondag: gesloten

      

Ph. P. Cappettilaan 5, 7071 CS Ulft

 

Korensingel 15, 7041 JH 's- Heerenberg

 

Tel: 0628626597