Over ons


Salon de Veronique, gelegen in Ulft en 's- Heerenberg

Veronique Bloem, Medisch pedicure en Podotherapeut i.o.


Mijn naam is Veronique Bloem, 24 jaar en sinds maart 2016 ben ik gestart met een eigen praktijk. Ik ben in bezit van het Medisch Pedicure diploma. Daardoor kan ik alle risicovoeten (reuma, diabetici, spastisch, oudere en verwaarloosde voet, etc.) behandelen. Ik ben lid van de commissie projectmatig werken van de branche- organisatie ProVoet. Zo ben ik naast mijn eigen praktijk nog werkzaam bij een bedrijf, waar ik nu 5 jaar werk.

 

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt om veel ervaring op te doen. Als medisch pedicure werk ik ook bij een instelling waar mensen met dementie wonen.

 

Naast het werken als Medisch pedicure volg ik nog de opleiding Podotherapie (4e jaars). Ik heb veel passie voor dit beroep en wil me daarom nog verder ontwikkelen.

 

Als Medisch Pedicure sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de Pedicure (Procert).  In dit register zijn de kwaliteiten van de beroepsgroep vastgelegd. Als geregistreerd pedicure voldoe ik aan de eisen door de benodigde diploma's in bezit te hebben en door regelmatig bij- en na scholingen te volgen.

 

De behandelingen voor de medische voet worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Ik hoop u te mogen ontmoeten in mijn praktijk! 

 

 

 

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen ben ik ook bereikbaar op dagen dat ik gesloten ben. U kunt natuurlijk altijd een afspraak online inplannen.

 

Een behandeling aan uw voet, maakt uw dag weer goed. 

Professionele voetverzorging voor elke voet!